En gruppe mennesker på rulleskøyter

Samarbeidspartnere og leie av arealer

Energisenteret for barn og unge har flere samarbeidspartnere og leier også ut arealer på ettermiddag/kveld og i helger til aktører som driver aktiviteter for barn og unge med særskilte behov.

Samarbeidspartnere og utleie

Det er mange samarbeidspartnere som bruker/leier arealene i Energisenteret. Arealene våre kan leies ut på ettermiddag (fra kl. 15:00) og i helger. Her får du en oversikt over hvilke rom du kan leie og våre samarbeidspartnere. Arealene kan leies både til enkeltarrangement og faste aktiviteter til aktører som driver aktiviteter for barn og unge med særskilte behov. Forespørsler sendes til oss per mail.

Gymsalen er stor og kan deles i to deler, hvor det er mulig å leie hele gymsalen eller bare en halvdel. Inkludert i leie er fellesgarderober for dame og herre.

 

I gymsalen finner du utstyr for de aller fleste ballaktiviteter, klatring, hinderløyper, rullestolaktiviteter og annet moro.  Vi leier og ut klatreutstyr til klatreveggen ved behov for dette.

 

Det finnes også prosjektor, mikrofoner, musikkanlegg og sitteputer til tribunen.

En gruppe mennesker som spiller basketball
Deler av gymsalen i Energisenteret.

 

I anlegget vårt har vi 3 basseng, et stort basseng på 25 meter med temperatur på 27-28 grader, et terapibasseng på 12,5 meter med temperatur på 33-34 grader og et plaskebasseng med temperatur på 33-34 grader. Både stort basseng og terapibasseng har rullestolrampe ut i bassengene.

I tillegg til to fellesgarderober (dame og herre), har vi to HC-garderober med dusjbenk og heis og en instruktørgarderobe. Det er også tilgjengelig flere dusjstoler og dusjsenger ved behov for dette. Garderobetid er inkludert i leien. 

Inkludert i leieprisen er også en badevakt. Leietaker må i tillegg stille med en person over 18 år som har godkjent HLR-kurs, som er kjent med alarmplanen og som kan bistå badevakt i en eventuell nødsituasjon. Ekstra badevakt kan leies for ekstrakostnad hvis det er behov for det.

To barn hopper ut i et svømmebasseng
25 meter bassenget i Energisenteret

Vi har et flott VR-rom som er utstyrt med to sett med VR-briller og fire gaming-PC-er. I tilegg finner man en skjermet sittegruppe for sosialt samvær i tilknytning til rommet. For å leie/bruke VR-rommet, kreves det at en person over 18 år med gjennomført opplæring er til stede. 

Vi har flere møterom, med plass til 12-16 personer. Rommene er utstyrt med prosjektor, PC og mulighet for digitale møter. Det ligger et tekjøkken i tilknytting til møterommene som kan benyttes til å lage kaffe/te og tilberede lett servering. 

Her finner du våre eksterne samarbeidspartnere:

  • Autismeforeningen
  • Touretteforeningen
  • CP-Foreningen
  • Psykiatrialliansen
  • Idrett Bergen Sør
  • Friskis og Svettis
  • Bergen kommune
  • Foreningen for hjertesyke barn
  • Ups and Downs

Energisenteret for barn og unge

energisenteret@helse-bergen.no
Sist oppdatert 24.05.2024