Sahil Gulati, stipendiat/lege

«Her får jeg utviklet meg faglig og utforsket noe jeg brenner for»

En mann iført dress og slips
Bli kjent med Sahil Gulati, stipendiat/lege ved Norsk senter for maritim medisin og dykkemedisin

Hva er dine arbeidsoppgaver?

Jeg er stipendiat på et forskningsprosjekt innen seleksjonsmedisin. Målet er å øke sikkerheten til sjøs gjennom bedre helseundersøkelse av norske sjøfolk. 
 

Hvordan ser arbeidsdagen din ut?

Arbeidsdagen min kan variere en del fra dag til dag. Den siste tiden har jeg brukt mye tid på å samle inn og koble forskningsdata fra ulike kilder bl.a. fra Sjøfartsdirektoratet og Helsedirektoratet. Så snart vi har fått alle dataene er i hus begynner arbeidet med å analysere og fortolke dem. 
 

Hvordan får du brukt/utviklet kompetansen din?

Jeg har tidligere jobbet som sjømannslege og får i stor grad brukt denne kompetansen inn i dette prosjektet. I tillegg har jeg erfaring fra psykiatri, farmakologi og som bedriftslege. Denne faglige bredden har vært nyttig for meg. Som en del av stillingen deltar jeg i phd-programmet ved UiB. Dette gir gode muligheter for videreutvikling blant annet innen statistikk, epidemiologi og vitenskapelig skriving.
 

Hva gleder du deg over i hverdagen?

Det er veldig kjekt å være en del av senteret. Jeg har mange gode kollegaer, med variert kompetanse og forskjellige arbeidsoppgaver. Det er både inspirerende og lærerikt. Her får jeg utviklet meg faglig og utforsket noe jeg brenner for. Ingen dager er helt like. Det synes jeg er kjekt.​​

Sist oppdatert 07.02.2024