Praktisk informasjon på gynekologisk avdeling

På denne sida finn du praktisk informasjon om timar og opphald på gynekologisk avdeling.

Denne sida er under utvikling, det vil bli lagt til meir informasjon, filmer og bilete fram mot åpning. ​

I Glasblokkene 5-8 er det en hovedresepsjon i 1. etasje som betjener alle pasienter, pårørende og besøkende til Glasblokkene.  Hovedresepsjonen er betjent alle dager fra kl. 07.00- 21.00. 

Her kan du får hjelp til innsjekk, å finne fram, bestille tolk, transport og mye mer. ​

I tillegg til hovedresepsjonen er det en ekspedisjon i tilknytning til mottaket i U1, denne er betjent hver dag frem til 22.30. 

Resepsjonsarealet som finnes i trinn 1 vil fra september 2023 gjøres om til base for vektere fra hospitaldrift, og bemannes med vekter 24/7. Her er vekter tilgjengelig for pasienter og besøkende for enklere henvendelser og spørsmål.

I innkallingsbrevet ditt står det kor du skal møte på sjukehuset. Dei aller fleste får også ein SMS for ankomstregistrering same dag som timen er. Du kan velge å velge å sjekke inn via SMS på mobilen, eller på sjølvbetjeningsautomat i Glasblokkene. 

Dei pasientene som treng eller ønsker det, får hjelp hjelp i resepsjonen. 

Når pasienten har sjekka inn, enten via mobil eller på automat, får du SMS med referansekode som viser kva ven​​tesone de tilhører. Du vil alltid få ein SMS for innkalling til rom/sted. 

Når timen er over og oppgjøret tatt, får pasientene mulighet til å betale egenandel mm. via Vipps, eller å få tilsendt regning i posten eller nettbanken. 

Her vert det lagt inn informasjon om kor dei ulike ventesonene er. 

Partnar/ledsager er velkomen til å vere til stades under heile opphaldet. Friske søsken til barnet er velkomne dagleg kl. 17.00-18.00. Andre pårørande må vente med å kome på besøk til etter heimreise. 


Ved lang liggetid eller andre spesielle hensyn legg vi til rette for meir besøk.​

For inneliggande pasientar er det fire spisestover i huset. Mattilbodet vil være tilpassa dei pasientane som bur på postane. I spisestovene er det eigne drikkestasjonar med kaffemaskin, juice, melkedispenser og vann/isbitmaskin. 


Partnar/ledsager kan kjøpe mat i spisestovene (sjå meir under Pårørandetilbod- og betaling). 

Det vil også være ein kafé i første etasje. Denne er open både for pasientar, pårørande og tilsette​. 


Det er også sju matautomatar spredt rundt i bygget. Desse vil innehalde eit variert utvalg av fersk og ferdig tilberedt mat. ​

Alle pasientar og besøkande kan bruke gratis trådlaust internett på dei fleste områda på sjukehuset.

Gjest.ihelse.net er eit trådlaust nettverk for besøkande, pasientar og tilsette. Slik koblar du deg til gjestenettet vårt:

  1. Koble deg til det trådlause gjestenettet (gjest.ihelse.net)
  2. Ein nettlesar skal opne seg automatisk. (Om påloggingsvindauget ikkje dukkar opp, forsøk å opne nettlesaren manuelt).​
  3. Trykk "Godta" når du har lest og forstått vilkåra.
Innlogginga skjer automatisk på einingar etter første pålogging, så lenge kontoen er aktiv. Det skal bare være nødvendig å logge seg på éin gong per eining per 31 dagar. 

Trøbbel med å kople til trådlaust internett?
Sjukehuset har dessverre dårleg nettverk nokre stader. Du kan derfor ha problem med å få logga deg på nettverket. Vi beklagar dette, og jobbar med å utbetre dette.

Har du ein nyare mobiltelefon, og problem med å kople det til trådlaust gjestenett på sjukehuset? Det kan skuldast nettverksinnstillingane på telefonen din. Les meir om kva du kan gjere her​.​


​​
Sist oppdatert 02.11.2023