Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan NAPOS behandler personopplysninger som oppgis i forbindelse med abonnement på nyhetsvarsel.

Publisert 27.04.2018
Sist oppdatert 14.02.2024
alfakrøll med hengelås

 

Personvernerklæring 

NAPOS sender ut nyhetsbrev tre til fem ganger i året via e-post. Dersom du velger å bruke denne tjenesten, samtykker du til at NAPOS kan registrere navn, e-postadresse, tidspunkt for påmelding og kategori. På nettsidene www.napos.no kan du velge å melde deg på i kategoriene privatperson, helsepersonell eller annen fagperson. Dette for å kunne sende ut mer relevant informasjon og føre statistikk over hvilke grupper som mottar tjenester ved NAPOS.
 
E-postadressen vil kun brukes til å sende ut nyhetsvarsel. Den vil ikke bli videreformidlet til andre. 
 
Du kan når som helst melde deg av nyhetsvarselet ved å sende en e-post til porfyri@helse-bergen.no eller ringe oss på 55 97 31 70. Link til avmelding følger med i alle nyhetsvarsel vi sender ut, og avmelding kan også gjøres på våre nettsider www.napos.no ved å gå inn på fanen «Tjenester ved NAPOS» og så «Nyhetssaker». E-postadressen slettes når du sier opp abonnementet eller når vi får melding om at den ikke er aktiv.
 
Du kan når som helst ta kontakt med oss for å få vite hvilke opplysninger NAPOS har lagret om deg, du kan også be om at disse slettes. 
 
Det er Nasjonalt kompetansesenter for porfyrisykdommer (NAPOS), ved leder, som er ansvarlig for personopplysninger som samles inn og lagres i forbindelse med tjenesten nyhetsvarsel. 
 
Meld deg på eller av nyhetsvarselet her: