Hospiter i gastroenterologisk ultralyd

Er du lege og interessert i å lære mer om gastroenterologisk ultralyd? Vi tilbyr tre dagers hospitering i transabdominal ultralyd. Vi kan også tilpasse hospitering for deg i endoskopisk ultralyd. Send en forespørsel sammen med din CV til oss, og vi vil gjøre en rask vurdering av din søknad.

Tre dagers hospiteringen gir deg en grunnleggende innføring i abdominal ultrasonografi. Dette innebærer opplæring i sonoanatomi og systematisk scanning av abdomen. Organdiagnostikk av lever, galleganger og galleblære, blodkar, milt og tarm. 

Hospiteringen gir også mulighet for skanning av gastroentestinaltraktus: ventrikkel, tynntarm, colon og rektum.

Videre kan du få mer opplæring i kontrastforsterket ultrasonografi og elastografi, som vi kan skreddersy etter ditt behov.

Hospiteringen starter tirsdager kl. 13.00 og avsluttes torsdager kl.12.00.

Vi tilbyr også hospitering i endoskopisk ultralyd, ta kontakt med oss for mer informasjon. 

Vi prioriterer plassene i hospiteringspakken til leger som spesialiserer seg i indremedisin eller fordøyelsessykdommer, og overleger i disse spesialitetene.

Datoer for tre dagers hospitering 

  • 2024:
    • ​20. - 22. februar
    • 8. -10. oktober

​Her søker du​​​

Hospiteringspakke NSGU.JPG

 
 
Bildet over viser timeplanen for vår hospiteringspakke og program for dag 1, 2 og 3. 

 

European Federation of Societites for Ultrasound in Medicine and Biology (EFSUMB) akkrediterte i slutten av 2014 NSGU som et Ultrasound Learning Center. Dette internasjonalt annerkjente kvalitetsstempelet viser at vi tilbyr våre hospitanter det beste og nyeste innen gastroenterologisk ultrasonografi. Akkrediteringen ble videreført i 2021.​

Vi tilbyr opplæring med "state-of-the-art" utstyr både for transabdominal og endoskopisk ultralyd, samt fasiliteter for eksperimentell og basal forskning innen akustikk og ultralyd.

 
EFSUMBsertifikat for NSGU som akkreditert senter for ultralydopplæring
Ønsker du å lese mer om EFSUMB kan du følge denne linken 

 
 

 

Sist oppdatert 11.03.2024