Barn med en mor eller far som har MS

Hva er MS?

Denne siden forklarer deg hva MS er. For eksempel hvordan vi finner ut at noen har sykdommen og hva som skjer i kroppen til den som er syk.
Hva er MS?
En kvinne som bruker en bærbar datamaskin

Hjelp til den som har MS?

Heldigvis finnes det mye god hjelp til den som har MS. Det finnes et helt team av flinke folk på sykehuset, som hjelper med trening og praktiske ting. Og det finnes også gode medisiner.
Hjelp til den som har MS?
En mann og en kvinne som maler

Hva med meg da?

Når noen i en familie blir syk, påvirker det hele familien, også deg som er barn. Denne siden handler om deg, om hvordan du føler og har det, og hva du kan gjøre for å få det bedre. Her kan du også lese om hva andre barn tenker og føler når mor eller far har MS.
Hva med meg da?
En person som har på seg en jakke

Selvhjelpsprogram

Her finner du et spennende program som hjelper deg og familien din til å ha en god hverdag selv når mamma eller pappa har MS. Der får dere vite mye om tanker og følelser, og lærer morsomme oppgaver som dere kan gjøre sammen. ​​​​​​​​​​Alt foregår på internett, og du melder deg på med en e-post adresse. Etter påmelding tar programmet kontakt via e-post hver mandag i 8 uker.​​​​
Gå til SPIRIT barn
En mann som holder et barn

Send oss en SMS
Har du spørsmål eller tanker du vil dele med oss? Da kan du sende en sms til 90 41 90 38. Du vil få en automatisk melding tilbake med det samme om når du kan vente svar fra en MS-sykepleier. Det tar vanligvis tre dager.

Sist oppdatert 26.08.2023