Kurs og kongresser for helsepersonell

Få oversikt over aktuelle/årlige fagkonferanser og kurs som holdes både nasjonalt og internasjonalt.

De vestibulære fagdagene i 2024 har fokus på differensialdiagnostikk, behandling og rehabilitering av pasienter med langvarige vestibulære symptomer.

Innledningsforedraget holdes av psykolog Gerd Kvale som er internasjonalt kjent for sitt arbeid med svært kort, men intensiv, behandling av pasienter med langvarige helseplager som angst, tvangslidelser og post covid-symptomer. Hun ble sammen med sin kollega Bjarne Hansen kåret av Time Magazine til en av verdens 50 mest innflytelsesrike personer innen helsesektoren for sitt arbeid med et 4-dagers behandlingsopplegg for pasienter med tvangslidelse.

Fagdagene blir som i 2022 og 2023 avholdt i Bergen. Konferansested blir Høgskulen på Vestlandet, som har meget gode fasiliteter både for teoretisk undervisning og praktiske øvelser. Konferansehotell blir Scandic Bergen City der det også blir festmiddag torsdag kveld. Vi ser fram til et flott møte i Bergen, både faglig og sosialt!

For påmelding:

Vestibulære fagdager 2024 – åpent for påmelding! – Norsk otonevrologisk forening

It is my pleasant duty to extend you all a cordial welcome to the 8th International Symposium on Meniere's Disease and Inner Ear Disorders , jointly hosted by CHINESE SOCIETY OF OTOLARYNGOLOGY- HEAD & NECK SURGERY and SHANGHAI SOCIETY OF OTOLARYNGOLOGY- HEAD & NECK SURGERY. This great event will bring together the brightest minds from all over the world, hence creating an unprecedented opportunity for global cooperation in the field of neuro-otology.

Påmelding her: MENIERE2024 (meniere2020.org)

We regret to inform you that the board of the Bárány Society has made its decision to postpone the XXXII Bárány Society Meeting planned to be held in Shanghai in May 2024 due to the ongoing COVID-19 pandemic. The meeting has now been rescheduled for October 2026 in Shanghai, China, as the XXXIII Bárány Society Meeting.

The XXXII Bárány Society Meeting will be held in Uppsala, Sweden August 25th–28th, 2024.

Ikke åpent for påmelding enda.

In September 2024, Paris will host the 36th World Congress of Audiology. Half a century, almost to the day, after the edition organized in 1974 by Professor Paul Pialoux, the French Society of Audiology, with the support of the French ENT Society, will bring back the prestigious event to France. In a capital city elevated by the coming Olympic Games, our ambition is to invite audiologists from all over the world to attend a cutting-edge conference where diagnostic and therapeutic innovation, personalized medicine and translational research will definitely be in the spotlight.

Ikke åpent for påmelding enda.​

Sist oppdatert 14.02.2024