OCD-teamet, Helse Bergen

OCD-teamet i Helse Bergen behandlar pasientar med tvangslidelse i Hordaland. OCD (Obsessive Compulsive Disorder), tvangsliding, er ei liding med tilbakevendande tvangstanker og / eller tvangshandlingar.

Teamet er kjent for utviklinga av The Bergen 4-day Treatment (B4DT). Meir informasjon om 4-dagers behandlinga, forskning, opplæring og nyhender finn du hos Klinikk for 4-dagers behandling.

Tilvisingsrutinar til OCD-teamet

Tvangslidingar - pasientinformasjon


Filmer om Bergen Center for Brain Plasticity og Bergen 4-Day Treatment

Se filmer som forteller om hvordan det er å leve med tvangslidelse, hvordan behandling kan endre liv, og hvordan vi kan bruke behandling for å bedre forstå hvordan lidelsen påvirker hjernen.
Se filmene
Av video

Klinikk for 4-dagers behandling

The Bergen 4-day Treatment (B4DT), også kjend som 4-dagars behandlinga har vist seg å være ei svært effektiv behandling, som er høgt etterspurd av pasientar, pårørande og behandlarar.
Klinikk for 4-dagers behandling
puddefjorden.foto

AKTUELLE SAKER

  • 25. september 2019
    Filmer om Bergen Center for Brain Plasticity og Bergen 4-Day Treatment

    Filmene forteller om hvordan det er å leve med tvangslidelse, hvordan behandling kan endre liv, og hvordan vi kan bruke behandling for å bedre forstå hvordan lidelsen påvirker hjernen.

  • 12. mars 2018
    20 millionar til forsking på 4-dagars behandling av angstlidingar

    4-dagars teamet ved Haukeland universitetssjukehus har utvikla ei intensiv behandling for tvangslidingar. No har dei fått 20 millionar kroner for å teste ut firedagarsmetoden også på andre angstlidingar.

Sist oppdatert 19.09.2021