• Digital temakveld for deg med EPP
   Temakvelden er for deg som har EPP og dine pårørande. Kvelden vil bestå av tre foredrag og det blir muleg å stille spørsmål og dele erfaringar om jernmangel og lysbeskyttelse.
   Digital temakveld for deg med EPP
   24.
   april
   2024
  • Kurs for deg med AIP, PV og HCP
   Dette kurset er for deg som treng å lære meir om din akutte porfyrisjukdom.
   Kurs for deg med AIP, PV og HCP
   4.
   november
   2024
   2 dagar
  • Digital temakveld for deg med PCT
   Denne temakvelden er for deg som treng å lære meir om behandling og oppfølging av din PCT-sjukdom.
   Digital temakveld for deg med PCT
   20.
   november
   2024

  Nasjonalt kompetansesenter for porfyrisykdommer (NAPOS) arbeider for bedret diagnostikk, behandling og oppfølging av pasienter med porfyrisykdommer. På disse sidene finner du informasjon om alle porfyrisykdommene, rettet mot deg som pasient, pårørende og fagperson. På senteret har vi leger og annet helsepersonell som kan svare på dine spørsmål relatert til porfyrisykdom. Ta gjerne kontakt med oss.

  Målsetninger og prioriterte oppgaver

  Ansatte

  Senterråd

  Brukermedvirkning

  Medlem av Europeisk referansenettverk (ERN)

  Årsrapport

  The Norwegian Porphyria Centre NAPOS provides specialist services for health care professionals and their porphyria patients, including on diagnosis, treatment and follow-up, genetic counselling and family testing. 

  NAPOS is located at Haukeland University Hospital and is part of the Norwegian National Advisory Unit on Rare Disorders. 

  Ikke send sensitiv informasjon eller helseopplysninger på e-post. Skal du sende melding til NAPOS som inneholder personsensitive opplysninger, kan du gjøre det på en trygg og sikker måte med eDialog.

  Sist oppdatert 07.03.2024